verbouwing locatie Spechtenkamp

Verbouwing Spechtenkamp in volle gang

Sinds de jaren ’90 is gezondheidscentrum Spechtenkamp in gebruik. Na bijna 30 jaar trouwe dienst is het tijd voor een opknapbeurt.

Het pand is altijd netjes onderhouden en bouwkundig helemaal in orde. Aan de uitstraling van het pand is de laatste jaren alleen weinig aandacht besteed. Daarnaast voldoen sommige plekken niet meer aan de wensen en eisen van deze tijd. Bij de huisartsen is de wachtkamer te gehorig en zijn de balie en traplift niet meer functioneel. Daarbij zijn ook de lift, andere balies en de oefenruimte aan vernieuwing toe. Hoog tijd voor opknapbeurt dus.

Met deze opknapbeurt zijn we begin april gestart en we verwachten dat de werkzaamheden zo’n 12 weken gaan duren. Rond de zomer hopen we klaar te zijn.

Tijdens de verbouwing blijft het gezondheidscentrum gewoon open. Dit betekent dat u mogelijk wat overlast ervaart als u het centrum bezoekt. Onze excuses hiervoor.

Nieuwsoverzicht

Nieuwe huisarts: Bart Biallosterski

Vanaf 10 januari 2022 is huisarts Sander van Doorn opgevolgd door dokter Bart Biallosterski. ...
Verder lezen

Cliëntenraad bij GCM: wat doen ze en wie zijn ze?

Wat doet de cliëntenraad van GCM en wie zijn wij? Wij zijn er om ...
Verder lezen

FysioFitness GCM Fysiotherapie weer van start

Gelukkig mogen wij weer starten met de FysioFitness! Vanaf deze week kunnen de deelnemers ...
Verder lezen
GCM_Logo_WIT_250x100

De Stichting GezondheidsCentra Maarssenbroek GCM staat garant voor kwalitatieve eerstelijnsgezondheidszorg in Maarssenbroek. GCM biedt eerstelijnszorg onder één dak: GCM Huisartsen, GCM Fysiotherapie, Apotheek Boomstede en GCM Verloskunde

Locaties

GCM Boomstede
Boomstede 204
3608 AK Maarssen


GCM Spechtenkamp

Spechtenkamp 233 A
3607 KN Maarssen