Bart Biallosterski

Nieuwe huisarts: Bart Biallosterski

Vanaf 10 januari 2022 is huisarts Sander van Doorn opgevolgd door dokter Bart Biallosterski. Hij stelt zich kort voor:

“Sinds 2019 ben ik huisarts en werk ik als waarnemer in Almere. Hiervoor ben ik opgeleid in de longziekten en heb ik gewerkt als chirurgie en urologie assistent. Ik woon in Utrecht met mijn gezin met drie kinderen. Afgelopen september ben ik naast mijn werk als huisarts begonnen als huisartsdocent aan de huisartsopleiding in Zeist.

Deze nieuwe baan heeft me doen besluiten ook als huisarts een nieuw plek dichterbij te zoeken. Ik ben zeer blij dat ik deze plek heb gevonden binnen het GCM. Ik heb het erg naar mijn zin en hoop nog velen van jullie te ontmoeten!”

Nieuwsoverzicht

Verbouwing Spechtenkamp in volle gang

Sinds de jaren ’90 is gezondheidscentrum Spechtenkamp in gebruik. Na bijna 30 jaar trouwe ...
Verder lezen

Cliëntenraad bij GCM: wat doen ze en wie zijn ze?

Wat doet de cliëntenraad van GCM en wie zijn wij? Wij zijn er om ...
Verder lezen

FysioFitness GCM Fysiotherapie weer van start

Gelukkig mogen wij weer starten met de FysioFitness! Vanaf deze week kunnen de deelnemers ...
Verder lezen
GCM_Logo_WIT_250x100

De Stichting GezondheidsCentra Maarssenbroek GCM staat garant voor kwalitatieve eerstelijnsgezondheidszorg in Maarssenbroek. GCM biedt eerstelijnszorg onder één dak: GCM Huisartsen, GCM Fysiotherapie, Apotheek Boomstede en GCM Verloskunde

Locaties

GCM Boomstede
Boomstede 204
3608 AK Maarssen


GCM Spechtenkamp

Spechtenkamp 233 A
3607 KN Maarssen