thema avond vrouwenhart

Thema-avond ‘vrouwenhart’ – 26 september

Vrijwel alle kennis over het hart komt door het onderzoeken van het mannenhart. Maar hoe zit dat voor vrouwen? Bezoek onze thema-avond op 26 september van 19:00 – 20:30 uur in GCM-locatie Boomstede.

Tijdens de thema-avond bespreekt GCM-huisarts Peter van Koningsbruggen het vrouwenhart. In de laatste jaren wordt het steeds duidelijker dat het mannen- en vrouwenhart niet hetzelfde zijn. Hartklachten lijken bij vrouwen anders te zijn dan bij mannen. En ook de behandeling bij vrouwen is niet altijd even succesvol als bij mannen. Hoog tijd om hier eens dieper in te duiken.

Peter van Koningsbruggen zal in zijn presentatie stilstaan bij de verschillen tussen het mannen- en vrouwenhart. Daarbij vertelt hij meer over de werking van het hart en de risico’s op hart- en vaatziekten. Daarnaast komen een gezonde leefstijl en op het vrouwenhart toegespitste therapieën aan bod. Tijdens de presentatie is er genoeg ruimte om vragen te stellen.

Deze thema-avond is gratis en wordt georganiseerd door GezondheidsCentra Maarssenbroek in samenwerking met de Cliëntenraad.


Praktische informatie

Datum: 26 september 2022
Tijd: 19:00 – 20:30 uur (inloop vanaf 18:30)
Locatie: GCM Boomstede
Adres: Boomstede 204, Maarssenbroek
Spreker: Peter van Koningsbruggen

Door de grote belangstelling hebben wij het maximaal aantal gasten bereikt en is het niet meer mogelijk u voor de thema-avond aan te melden.

Nieuwsoverzicht

GCM Fysiotherapie ontvangt mooie woorden cliënten.

GCM Fysiotherapie kreeg dit jaar weer een mooie waardering van hun cliënten, daar zijn ...
Verder lezen

Datum griep- en pneumokokken vaccinatie

Dinsdag 8 november is de jaarlijkse griepvaccinatie voor de patiënten van GCM Boomstede. Woensdag ...
Verder lezen

Uitnodiging Griepprik

In november worden de griepprikken gezet bij inwoners met een verhoogd risico om ziek ...
Verder lezen
GCM_Logo_WIT_250x100

De Stichting GezondheidsCentra Maarssenbroek GCM staat garant voor kwalitatieve eerstelijnsgezondheidszorg in Maarssenbroek. GCM biedt eerstelijnszorg onder één dak: GCM Huisartsen, GCM Fysiotherapie, Apotheek Boomstede en GCM Verloskunde

Locaties

GCM Boomstede
Boomstede 204
3608 AK Maarssen


GCM Spechtenkamp

Spechtenkamp 233 A
3607 KN Maarssen