GCM_Logo_PMS

Coronavirus update

Vanwege het Coronavirus nemen wij maatregelen in onze gezondheidscentra. Lees hier alle informatie. 

Apotheek Boomstede

Gezondheid is belangrijk en niet altijd vanzelfsprekend. De medewerkers van Apotheek Boomstede begrijpen dat. We leveren u de best mogelijke zorg met persoonlijke aandacht en service. Naast receptmedicatie en diverse medische hulpmiddelen kunt u bij ons terecht voor advies en zelfzorgproducten.

Wij leveren niet alleen uw medicatie, maar adviseren u ook over de dosering en het gebruik, bijvoorbeeld in combinatie met andere geneesmiddelen. Daarnaast bieden wij samen met andere GCM-zorgverleners complete eerstelijns- en geïntegreerde multidisciplinaire zorg.

Contactgegevens

Boomstede 204
3608 AK Maarssen
Tel.: 0346 - 567 494
Fax: 0346 - 550 148
E-mail: aposis@gcmbroek.nl

Openingstijden

Ma. 08.00 – 17.30 uur
Di. 08.00 – 17.30 uur
Wo. 08.00 – 19.00 uur
Do. 08.00 – 17.30 uur
Vr. 08.00 – 17.30 uur

Dienstapotheek

Buiten openingstijd kunt u voor spoedrecepten terecht bij Dienstapotheek Utrecht:

Burgemeester Fockema Andrealaan 60
3582 KT Utrecht
Tel.: 030 - 21 44 583
www.dienstapotheekutrecht.nl

Direct regelen

U bent altijd welkom in de apotheek. Onze assistentes en apothekers staan u graag te woord. U kunt tegenwoordig ook veel zaken vanuit huis regelen.

MijnGCM

Via MijnGCM kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht om te zien welke geneesmiddelen u gebruikt, uitslagen van het lab te bekijken of een e-consult aan te vragen.

Herhaal recepten

Via MijnGCM kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen uw geneesmiddelen aanvragen.

LSP

Geef toestemming voor het Landelijk Schakelpunt (LSP), zodat de apotheek belangrijke informatie voor jouw gezondheid kan delen met andere zorgverleners. Lees meer op www.volgjezorg.nl.

Apotheek Herhaalservice

Als u chronische medicatie gebruikt, kunnen wij uw medicatie plannen en iedere drie maanden voor u klaarzetten. U ontvangt dan automatisch bericht wanneer uw medicatie afgehaald of bezorgd kan worden. Neem contact op voor meer informatie.

Meer zorg

Blessurehoek apotheek Maarssenbroek

Blessurehoek

Last van een blessure? Of klachten en ondersteuning nodig bij het bewegen? Wij hebben een ruime collectie hulpmiddelen van Blessurehoek, ter ondersteuning van pols, knie, arm, duim, rug, enkel en voet. Handig om direct mee te nemen.

Advies nodig? Vraag het de apotheek of de fysio!

Kijksluiter Apotheek Maarssenbroek

Kijksluiter

Ter ondersteuning van een goed geneesmiddelengebruik biedt Apotheek Boomstede u extra informatie via Kijksluiter.

Lees meer over Kijksluiter

ServiLocker Apotheek Maarssenbroek

ServiLocker

Apotheek Boomstede beschikt over een ServiLocker, een afhaalautomaat voor uw medicatie. Hier kunt u dag en nacht uw herhaalmedicatie ophalen.

Meer over de ServiLocker

Ophalen medicatie apotheek boomstede

Track & trace

De apotheek maakt gebruik van een track & trace systeem. Dit houdt in dat u een bericht in de vorm van een e-mail of sms krijgt als uw medicatie klaar staat om afgehaald te worden.

Meer over track & trace

Bezorgservice Apotheek Maarssen

Bezorgservice

Bent u niet in de gelegenheid zelf de medicijnen op te halen? Wij bezorgen op werkdagen uw geneesmiddelen tussen 17.30 en 20.00 uur bij u thuis. In Maarssenbroek bezorgen wij dagelijks en in Maarssen-dorp op woensdagmiddag.

MediRol Apotheek Maarssenbroek

MediRol®

In de MediRol® worden de geneesmiddelen per moment van de dag in een apart zakje verpakt. Op het zakje staat vermeld voor welke dag en voor welk tijdstip de geneesmiddelen bedoeld zijn.

Meer over MediRol®

Medische informatie

Zoekt u specifieke informatie over geneesmiddelen?

Voor informatie over geneesmiddelen verwijzen wij u graag door naar de website Apotheek.nl. De website Apotheek.nl geeft betrouwbare en onafhankelijke informatie over geneesmiddelen.

Zoekt u specifieke informatie over gezondheid en ziekten?

Voor medische informatie verwijzen wij u graag door naar de website Thuisarts.nl. De website Thuisarts.nl geeft betrouwbare en onafhankelijke informatie over gezondheid en ziekten.

Veelgestelde vragen

Over uw medicatie

Geneesmiddelen mee op reis

Medicatiedossier

Privacy

Overige zaken

GCM_Logo_WIT_250x100

De Stichting GezondheidsCentra Maarssenbroek GCM staat garant voor kwalitatieve eerstelijnsgezondheidszorg in Maarssenbroek. GCM biedt eerstelijnszorg onder één dak: GCM Huisartsen, GCM Fysiotherapie, Apotheek Boomstede en GCM Verloskunde

Locaties

GCM Boomstede
Boomstede 204
3608 AK Maarssen


GCM Spechtenkamp

Spechtenkamp 233 A
3607 KN Maarssen