Kijksluiter Apotheek Maarssenbroek

Herhaalrecepten
Bestel eenvoudig uw herhaalrecepten 24/7 via MijnGCM.

Medicatie, uitslagen & e-consult
Vind uw medicatie en uitslagen van lab onderzoek of vraag een e-consult aan via MijnGCM.

Landelijk Schakelpunt (LSP)
Geef direct toestemming voor het Landelijk Schakelpunt (LSP) op www.volgjezorg.nl.

Kijksluiter

Kijksluiter is een bibliotheek van ongeveer 6.500 animatievideo’s, waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van een geneesmiddel in begrijpelijke spreektaal wordt uitgelegd. Kijksluiter is inhoudelijk volledig gebaseerd op de bijsluiter, maar vervangt deze niet.

Gepersonaliseerde video's

Kijksluiter is bedoeld om thuis in alle rust te bekijken, eventueel samen met een familielid of mantelzorger. De video’s zijn gepersonaliseerd naar geslacht, leeftijd en de reden waarvoor het geneesmiddel is voorgeschreven. Kijksluiter is beschikbaar in verschillende talen, te weten Nederlands (inclusief ondertiteling), Engels, Turks en Arabisch.

Als u een nieuw geneesmiddel krijgt, krijgt u automatisch een e-mail met een link naar de juiste Kijksluiter. Het is daarvoor wel belangrijk dat wij uw e-mailadres in ons systeem hebben. Als u liever geen Kijksluiter wilt ontvangen, kunt u zich eenvoudig afmelden via de link in de e-mail.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie ook eens op de website van Kijksluiter: www.stichtingkijksluiter.nl.

GCM_Logo_WIT_250x100

De Stichting GezondheidsCentra Maarssenbroek GCM staat garant voor kwalitatieve eerstelijnsgezondheidszorg in Maarssenbroek. GCM biedt eerstelijnszorg onder één dak: GCM Huisartsen, GCM Fysiotherapie, Apotheek Boomstede en GCM Verloskunde

Locaties

GCM Boomstede
Boomstede 204
3608 AK Maarssen


GCM Spechtenkamp

Spechtenkamp 233 A
3607 KN Maarssen