ServiLocker Apotheek Maarssenbroek

Herhaalrecepten
Bestel eenvoudig uw herhaalrecepten 24/7 via MijnGCM.

Medicatie, uitslagen & e-consult
Vind uw medicatie en uitslagen van lab onderzoek of vraag een e-consult aan via MijnGCM.

Landelijk Schakelpunt (LSP)
Geef direct toestemming voor het Landelijk Schakelpunt (LSP) op www.volgjezorg.nl.

ServiLocker

Apotheek Boomstede beschikt over een ServiLocker. Dat is een afhaalautomaat waarin we uw medicatie kunnen klaarleggen voor u. U kunt uw geneesmiddelen dus ophalen in de apotheek, maar ook aan de gevel van het centrum. U vindt de ServiLocker links van de entree van het GCM Gezondheidscentrum.

Hoe werkt het?

Zodra uw geneesmiddelen in de ServiLocker zijn geplaatst, krijgt u een code toegestuurd via e-mail of sms. Met die code en uw geboortedag kunt u uw geneesmiddelen ophalen. Het luik aan de buitenkant van het centrum is 24 uur per dag beschikbaar om geneesmiddelen op te halen. U kunt het deurtje gewoon openen, dat zit niet op slot.

Wilt u voortaan uw geneesmiddelen uit de ServiLocker halen? Vraag dan om een inschrijfformulier aan de balie. De ServiLocker is niet geschikt voor uitgifte van grote pakketten en gekoelde producten. Als uw geneesmiddelen niet in de ServiLocker passen, krijgt u een bericht dat u uw geneesmiddelen aan de balie af kunt halen.

GCM_Logo_WIT_250x100

De Stichting GezondheidsCentra Maarssenbroek GCM staat garant voor kwalitatieve eerstelijnsgezondheidszorg in Maarssenbroek. GCM biedt eerstelijnszorg onder één dak: GCM Huisartsen, GCM Fysiotherapie, Apotheek Boomstede en GCM Verloskunde

Locaties

GCM Boomstede
Boomstede 204
3608 AK Maarssen


GCM Spechtenkamp

Spechtenkamp 233 A
3607 KN Maarssen