Track & Trace medicatie Boomstede

Herhaalrecepten
Bestel eenvoudig uw herhaalrecepten 24/7 via MijnGCM.

Medicatie, uitslagen & e-consult
Vind uw medicatie en uitslagen van lab onderzoek of vraag een e-consult aan via MijnGCM.

Landelijk Schakelpunt (LSP)
Geef direct toestemming voor het Landelijk Schakelpunt (LSP) op www.volgjezorg.nl.

Track & trace

Sinds de verhuizing naar onze nieuwe gebouw op Boomstede maken wij gebruik van een berichtenservice. U ontvangt een e-mail of SMS als uw medicatie klaarstaat om opgehaald te worden of wanneer wij het gaan bezorgen.

Voor 10 uur besteld, volgende werkdag na 15 uur gereed

Op deze manier hopen wij te voorkomen dat u onnodig naar de apotheek komt. Ons streven blijft dat wanneer u op de ene werkdag voor 10.00 uur medicatie bestelt, het de volgende werkdag na 15.00 uur klaar staat.

Daarnaast blijft het advies om op tijd uw medicatie te bestellen, bijvoorbeeld als u aan uw laatste tabletstrip begint. Om gebruik te maken van deze nieuwe diensten dienen wij de beschikking te hebben over een actueel e-mailadres of 06-nummer.

 

Tot nu toe verstuurden wij ook berichten aan patiënten die gebruik maken van MijnGCM als het herhaalverzoek door ons was doorgestuurd naar uw huisarts. Deze service komt te vervallen.

GCM_Logo_WIT_250x100

De Stichting GezondheidsCentra Maarssenbroek GCM staat garant voor kwalitatieve eerstelijnsgezondheidszorg in Maarssenbroek. GCM biedt eerstelijnszorg onder één dak: GCM Huisartsen, GCM Fysiotherapie, Apotheek Boomstede en GCM Verloskunde

Locaties

GCM Boomstede
Boomstede 204
3608 AK Maarssen


GCM Spechtenkamp

Spechtenkamp 233 A
3607 KN Maarssen