Revalidatie onder begeleiding van fysiotherapeut

Meer weten of aanmelden?

Revalidatie bij een blessure of operatie, zoals een nieuwe heup of knie, kan het beste onder deskundige begeleiding van een fysiotherapeut. Bij GCM Fysiotherapie kunt u revalideren in Maarssen.

Goede revalidatie is belangrijk

Na een blessure of een operatie, zoals een nieuwe knie of heup, is de belastbaarheid van uw lichaam verlaagd. Om te zorgen dat u goed herstelt, stellen we samen met u een persoonlijk trainingsschema op. Het doel is uw mobiliteit, spierkracht, of uithoudingsvermogen te vergroten of te herstellen.

Revalidatie-revalideren onder begeleiding van fysiotherapeut in Maarssen

Verloop van de revalidatie onder begeleiding van een fysiotherapeut

In de eerste fase na een operatie, of het ontstaan van de blessure is het gebruikelijk dat u individueel start met revalideren bij één van onze fysiotherapeuten.

Wanneer de behandeling voor het grootste deel gaat bestaan uit revalidatietraining, kunnen we die voortzetten in onze trainingsruimte. Wij beschikken over een goed uitgeruste oefenruimte voorzien van diverse apparaten.

Tijdens deze revalidatietrainingen wordt u begeleidt door fysiotherapeuten. Wij zijn bekend met uw klacht en kennen de beste methodes om u te helpen bij het herstellen van uw bewegend functioneren. De revalidatietrainingen worden in veel gevallen in groepsverband georganiseerd.

Wilt u revalideren bij onze fysiotherapeut?

Heeft u een blessure of een operatie gehad, zoals een nieuwe heup of knie, dan kunnen wij u helpen bij de revalidatie.

Neem voor een afspraak of meer informatie over revalideren onder begeleiding van een fysiotherapeut in Maarssen contact met ons op. We helpen u graag.