Reguliere fysiotherapie

Afspraak maken

Bijna drie miljoen mensen, jong en oud, vinden jaarlijks hun weg naar de fysiotherapeut. De fysiotherapeut luistert naar de reden van uw komst en uw wensen tot verbetering. Hij of zij kijkt samen met u naar uw lichamelijke situatie en uw mogelijkheden. Ook de fysiotherapeuten van GCM in Maarssen helpen jaarlijks veel cliënten bij het verlichten van hun klachten.

Met de fysiotherapeut bent u
weer snel in beweging

Beter bewegen

Het kan daarbij gaan om klachten opgedaan tijdens het werk of sporten. Het kunnen ook de lichamelijke gevolgen zijn van een verkeerde beweging, een ongeluk, ziekte of, gewoon door ouder worden. Met de adviezen en oefeningen zorgt uw fysiotherapeut ervoor dat u weer beter kunt bewegen.

Hoe gaat de fysiotherapeut van GCM te werk?

De fysiotherapeut heeft een coachende en begeleidende functie. Tijdens uw eerste bezoek bespreken wij de problematiek en indien nodig wordt er een lichamelijk bewegingsonderzoek gedaan. Daarna stellen wij in overleg met u een behandelplan op. Een behandeling duurt maximaal 25 minuten.

Heeft u klachten, maak een afspraak

Sommige klachten gaan snel over. Houd u langer klachten, schroom dan niet en maak een afspraak voor een behandeling. U bent dan sneller weer pijnvrij en in beweging. De kosten voor fysiotherapie worden mogelijk vergoed vanuit uw aanvullende zorgverzekering. Controleer dit om verrassingen te voorkomen.