Fysiotherapie bij ziekte van Parkinson

Afspraak maken


GCM Fysiotherapie biedt gespecialiseerde Parkinson fysiotherapie in Maarssen. Onze praktijk is al sinds 2010 aangesloten bij het ParkinsonNet en gespecialiseerd in het behandelen van mensen met de ziekte van Parkinson. Samen met andere Parkinson fysiotherapeuten bieden wij u de best mogelijke zorg.

Onze Parkinson fysiotherapeut is opgeleid als expert en werken nauw samen met andere specialisten in de regio

 

Parkinsonnetwerk

Het ParkinsonNet kent 66 regionale netwerken en meer dan 2000 betrokken zorgverleners door het hele land. Alle Parkinsonpatiënten in Nederland hebben zo de mogelijkheid behandeld te worden door een ParkinsonNet zorgverlener.

Parkinsonnet-logoSamenwerking is belangrijk, want als gevolg van de ziekte van Parkinson kunnen op verschillende gebieden problemen ontstaan. Hierdoor zijn vaak meerdere zorgverleners betrokken bij de behandeling en de begeleiding van mensen met de ziekte van Parkinson. Het is hierbij van belang dat zorgverleners specifiek deskundig zijn en de behandelingen goed op elkaar afstemmen.

De meerwaarde van een ParkinsonNet-therapeut

  • gespecialiseerd in het behandelen van mensen met de ziekte van Parkinson
  • Veel specifieke expertise, ervaring en werken volgens richtlijnen waardoor de kwaliteit van de geleverde zorg zeer goed is
  • De zorg is gemiddeld beter dan zorg door therapeuten die niet in het netwerk zitten.

Meer informatie en achtergronden vindt u op www.parkinsonnet.nl. Zoekt u een gecertificeerde zorgverlener bij u in de buurt? Kijk dan op de zorgzoeker: www.parkinsonnet.nl/zorgzoeker

Uw Parkinson Fysiotherapeut in Maarssen

Maak kennis met onze Parkinson fysiotherapeut binnen GCM Fysiotherapie in Maarssen.

Esther Westerveld

Esther Westerveld


Neem voor een afspraak of meer informatie over fysiotherapie bij Parkinson contact met ons op.