Vacature doktersassistent

Wil jij als doktersassistent werken in een leuk team in Maarssen? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor onze huisartsenpraktijk in GCM Gezondheidscentrum Spechtenkamp komen we graag in contact met een enthousiaste

Doktersassistent (m/v)

Jouw werk als doktersassistente

Als doktersassistente bij GCM moet je flexibel zijn. Niet alleen in je uren en werkdagen, maar ook in je werkzaamheden. Geen werkdag is hetzelfde! Het ene moment neem je de spoedlijn op en moet je direct overleggen met één van de huisartsen over de hulpvraag van de patiënt. Het andere moment heb je een eigen spreekuur waarop je patiënten ziet die komen voor diverse behandelingen: uitstrijkjes, ECG, wondbehandeling, CRP bepalingen, injecties zetten, enzovoorts. Weer een ander moment zit je achter de balie en ben je het vriendelijke gezicht dat patiënten te woord staat. Dit klinkt toch als een ontzettend leuke baan?!

Waar ga je werken?

Je gaat werken bij Stichting GezondheidsCentra Maarssenbroek (GCM). GCM bestaat uit 2 locaties: Boomstede en Spechtenkamp. Op beide locaties zijn naast huisartsen en fysiotherapeuten, ook andere disciplines te vinden. Voor de locatie Spechtenkamp zijn we nu op zoek naar versterking. Als doktersassistente ondersteun je de vijf huisartsen op Spechtenkamp bij hun werkzaamheden. Het is een grote praktijk van 7500 patiënten in een leuke en uitdagende wijk. De huisartsen worden ondersteund door acht doktersassistentes, drie praktijkondersteuners somatiek en één praktijkondersteuner GGZ. Locatie Spechtenkamp is NHG geaccrediteerd en SBB erkend.

Wat biedt GCM?

  • Een ontzettend leuke baan!
  • Voldoening aan het einde van je uitdagende werkdag
  • Een goede werksfeer in een leuk en gezellig team
  • Een salaris uit schaal 4 van de CAO huisartsenzorg
  • Reiskostenvergoeding

Wat vragen wij van een doktersassistente?

  • Inzetbaarheid van in ieder geval 24 uur per week. Dagen en tijden in overleg
  • Diploma doktersassistente
  • Je bent niet bang om hard te werken en houdt van een uitdaging
  • Je kent Medicom of kunt dit snel aanleren

Vragen of solliciteren?

Je kunt contact opnemen met Patricia Luiten, coördinerend doktersassistente Spechtenkamp. Dit kan via e-mail: p.luiten@gcmbroek.nl of telefonisch op 0346-599 519. Zie ook www.gcmbroek.nl voor meer informatie over Stichting GezondheidsCentra Maarssenbroek.

Vacature doktersassistente GCM locatie Spechtenkamp in pdf

#vacature #doktersassistent #zorg #Maarssen