Vacature Huisarts 3 dagen per week GCM Maarssenbroek

U kunt niet meer op deze vacature reageren

Stichting GezondheidsCentra Maarssenbroek bestaat uit twee gezondheidscentra: Boomstede en Spechtenkamp in Maarssenbroek. Op dit moment bouwen we in de wijk Boomstede op de oude plek aan een compleet nieuw gezondheidscentrum met alle moderne snufjes. Naast apotheek, fysiotherapie, psycholoog, dermatoloog, thuiszorg, verloskundigen, verschillende POH’s en 8 centrumassistentes werken we met totaal 6 huisartsen.

Ons team van huisartsen

Veel van ons hebben neventaken. Zo hebben we een huisarts die echo’s maakt en ecg’s beoordeelt, we hebben een kaderarts GGZ die ook jonge moeder is, we hebben een collega die vasectomiën doet, een collega die auteur en redacteur is van thuisarts.nl en een huisarts die parttime directeur is van KetenzorgNu.

Natuurlijk willen we onze patiënten zo goed mogelijk helpen. Daarnaast is het voor ons vooral belangrijk om lol in ons werk te hebben en beslist ook tijd en ruimte te maken om samen te sparren over allerlei zaken in de Nederlandse gezondheidszorg.

Eén van onze collega’s gaat helaas met pensioen. Daarom zoeken we een huisarts voor 3 dagen per week vanaf 1 februari 2019.

  • HIS: Medicom
  • Wij zijn een opleidingspraktijk
  • Onze praktijk is aangesloten bij de Primair Huisartsenpost Leidsche Rijn
  • Patiëntenzorg digitaal: MijnGCM
  • Salariëring volgens CAO gezondheidscentra AHG

Geïnteresseerd in de vacature huisarts?

Mail uw reactie graag vóór 9 december a.s. naar info@gcmbroek.nl, ter attentie van mw. Jannine Timmerman, directeur GezondheidsCentra Maarssenbroek, Planetenbaan 100, 3606 AK Maarssen. Voor inlichtingen kunt u bellen met Simone Nierstrasz of Barend van den Enden: 0346-567844.