Sterilisatie en klein chirurgische ingrepen

Het komt steeds vaker voor dat men voor medische ingrepen niet meer naar de poli van het ziekenhuis hoeft. Van meet af aan zijn de klein chirurgische verrichtingen een taak van de huisarts. In deze tijd breidt het snijpakket van de huisdokter zich uit.

Chirurgische-verrichtingen

Het gaat om ingrepen als het verwijderen van moedervlekken, talgkliercystes, vetbulten, ingegroeide teennagels, het hechten van grote wonden, maar ook oogboringen en het verwijderen van cystes uit oogleden. Binnen GCM wordt de chirurgische tak van de huisartsensport intensief beoefend.

Sinds enkele jaren heeft GCM haar chirurgische verrichtingen uitgebreid met sterilisatie (vasectomie). Binnen GCM specialiseerde huisarts Roy Beijaert zich in de vasectomie.

Speciaal voor wat grotere ingrepen zoals de vasectomiën zijn twee professioneel geoutilleerde operatiekamers in GCM Gezondheidscentrum Boomstede beschikbaar.
Bent u goed op de hoogte van de vergoedingen vanuit uw zorgverzekering? Check bij twijfel uw polisvoorwaarden of bel uw verzekeraar!