GCM Unlimited terug van Alpe d’Huzes

GCM Unlimited is weer terug op de werkvloer. Het team van GCM, heeft donderdag 7 juni de Alpe d’Huez beklommen tijdens Alpe d’Huzes. Je kan ze herkennen aan de lichtelijk vermoeide, maar stralende gezichten. ‘Het is een hele belevenis geweest. Het hele traject vanaf de beslissing om weer mee te gaan doen tot aan de reis terug naar Nederland was intensief en mooi’. ‘Als je zo’n traject start ontstaat er veel positieve energie. Deze energie zorgt dat je tot veel in staat bent’. Dit kan je achteraf ook zien aan de geleverde sportieve prestaties van de teamleden, maar ook aan het bedrag wat ze hebben weten op te halen; bijna € 23.000,-.

GCM Unlimited is de sponsoren zeer dankbaar voor hun bijdragen. De sponsoren varieerden van bedrijven waar GCM mee samenwerkt, van familieleden en vrienden tot de cliënten van GCM.

Dit jaar was mede bijzonder omdat er voor het eerst een cliënt van de afdeling fysiotherapie mee deed aan het evenement. Deze cliënt had een week voordat hij de berg moest gaan beklimmen nog intensieve behandelingen gehad tegen kanker. Gedurende de week dat het team zich in Frankrijk bevond was het ook nog niet zeker of hij zou kunnen starten, maar met een ijzersterk doorzettingsvermogen heeft hij de beklimming kunnen afmaken. De energie die er na zo’n overwinning vrijkomt is onbeschrijfelijk. Hier kunnen we met zijn allen nog lang op teren.

Ook al zijn we inmiddels afgedaald van de berg en werken we al weer een paar dagen is de energie voelbaar. Deze energie wil het team omzetten in daden. Daden die de gemeenschap in Maarssenbroek zou kunnen helpen in het zoeken naar hun eigen te beklimmen berg. Deze berg hoeft geen 1.870 meter hoog te zijn, maar kan beginnen met een blokje om het huis.

Mocht u hierbij hulp willen hebben dan kunt u contact opnemen met Rudie Jansen, fysiotherapeut bij GCM. Telefoonnummer: 0346 – 219060, mailadres: fysiotherapie@gcmbroek.nl.