NHG opnieuw geaccrediteerde huisartsenpraktijk

De huisartsenpraktijk van GCM heeft haar keurmerk verlengd als ‘Geaccrediteerde Praktijk’ van het Nederlands Huisartsen genootschap (NHG).Wij zijn er trots op het keurmerk te behouden!

De accreditatie betekent dat onze praktijk wederom voldoet aan de kwaliteitseisen die het NHG stelt en actief werkt aan het verbeteren van de kwaliteit van de patiëntenzorg.

Waarom een keurmerk voor huisartsenpraktijken?
Hoe hoog de kwaliteit van een huisartsenpraktijk ook is, er zijn altijd zaken die nog beter kunnen. Hoe zit het met de wachttijden bij uw huisarts? Worden de gegevens goed beheerd? En beschikken de medewerkers van de huisartsenpraktijk over voldoende medische kennis?

Natuurlijk wilt u weten wat de kwaliteit van uw praktijk is. U wilt toch met een gerust hart naar de dokter gaan? Het NHG, de wetenschappelijke vereniging waarbij de meeste Nederlandse huisartsen zijn aangesloten, heeft daarom een keurmerk ontwikkeld. Met dit keurmerk laat een huisartsenpraktijk zien dat zij kwaliteit belangrijk vindt en blijvend en systematisch werkt aan verbetering. Daarbij staat u als patiënt centraal.