Team verloskunde

Ons team bestaat uit 4 enthousiaste verloskundigen. We doen ons werk met bewondering en plezier en streven ernaar jou met aandacht terzijde te staan.

Ons team bestaat uit Marjon (echo en verloskunde), Marloes (verloskunde, anticonceptie, kinderwensspreekuur), Jacobine (echo, verloskunde, Centering Pregnancy) en Shantie (verloskunde, kinderwensspreekuur, HypnoBirthing).

foto van Marjon Scheres.

Ben je gebonden aan een vaste dag voor je controles, dan zul je veelal controles bij dezelfde verloskundige krijgen. Ben je niet gebonden aan een vaste dag, dan leer je ons allemaal vast kennen voor je bevalling begint.

Baby’s dienen zich dag en nacht aan, daarom staan we 24 uur per dag stand-by, ook in het weekend en ook tijdens feestdagen.

Je bent gedurende 24 uur verzekerd van zorg door één verloskundige. Soms komt het voor dat er 2 vrouwen tegelijk bevallen. In dat geval roepen we de hulp in van een collega.

In drukke perioden worden we bijgestaan door één van de verloskundigen uit onze waarneemgroep. Deze verloskundigen werken bij ons, maar ook voor een andere praktijk of ziekenhuis. Onze waarneempoule bestaat uit Annet, Maaike, Archana en Simone.

KNOV-logo VerloskundeOnze praktijk heeft het keurmerk van de KNOV praktijkaccreditering. Door dit keurmerk kun je er zeker van zijn dat in onze praktijk verloskundigen werken die grote waarde hechten aan de kwaliteit van zorg.

Verloskundigen in opleiding

Verloskundigen leren hun vak voor een groot deel in de praktijk. Zij leren van ons en wij leren van hen!  Naarmate een verloskundige verder richting haar afstuderen komt, wordt er meer zelfstandigheid van haar verwacht. Wel werkt zij altijd onder onze supervisie en blijven wij verantwoordelijk voor de zorg. Je mag het altijd aangeven als je het niet prettig vindt dat zij erbij is, of als je niet wilt dat zij bepaalde taken uitvoert.