Team verloskunde

Ons team bestaat uit 5 enthousiaste verloskundigen. Wij werken allemaal parttime (spreekuur, echo en diensten van 24 uur). Op deze manier blijven we fris en uitgerust om jou met al onze aandacht terzijde te kunnen staan. We werken met plezier en ons team is hecht. We houden elkaar goed op de hoogte van wat er speelt in jouw zwangerschap en kraambed.

IMG_4253-21

Het vaste team bestaat uit Marjon, Jacobine, Simone, Shantie en Marloes.

Per 7 november is Marloes met zwangerschapsverlof. Jacobine werkt nog niet volledig vanwege haar ouderschapsverlof en Simone gaat zich het komende half jaar meer op het Verloskundig Samenwerkings Verband met het WKZ richten en werkt daarom iets minder bij GCM (we nemen ook deel aan het Verloskundig Samenwerkings Verband met het St. Antonius). We zijn dan ook heel blij met ons superteam van waarnemend verloskundigen: Barbara,  Ans en Fleur. We blijven dus 24 uur per dag voor jou bereikbaar.

dsc00859

Voor spoed en bevallingen draaien we diensten van 24 uur, zodat er niet veel ‘wisselingen van de wacht’ zijn tijdens jouw baring. Heel soms komt het voor dat er meerdere bevallingen tegelijkertijd zijn. In dat geval roepen we hulp in van een collega, maar komen daarna zo snel mogelijk weer zelf naar je toe.

Praktijk met keurmerkKNOV-logo Verloskunde

Onze praktijk heeft het keurmerk van de KNOV praktijkaccreditering. Door dit keurmerk kun je er zeker van zijn dat in onze praktijk verloskundigen werken die grote waarde hechten aan de kwaliteit van zorg.

Verloskundigen in opleiding

Regelmatig wordt ons team versterkt door verloskundigen in opleiding. Naast de theoretische kennis moeten zij namelijk heel veel praktijkervaring opdoen. Omgekeerd blijven wij ook leren van de studenten! Naarmate een student verder in de opleiding komt, mag zij meer en meer zelfstandig doen. Wel werken zij altijd onder onze supervisie en blijven wij verantwoordelijk voor de zorg. De student loopt daarom dag en nacht met ons mee. Je mag het altijd aangeven als je het niet prettig vindt dat zij erbij is, of als je niet wilt dat zij bepaalde taken uitvoert.

Marloes Baars

Marloes Baars

Verloskundige

Marjon Scheres

Marjon Scheres

Verloskundige en echoscopist

Jacobine Milhous

Jacobine Milhous

Verloskundige en echoscopist

Shantie Lemmers

Shantie Lemmers

Verloskundige, docent HypnoBirthing en preconceptiespreekuur

Simone Vankan-Buitelaar

Simone Vankan-Buitelaar

Verloskundige, echoscopist en preconceptiespreekuur