Over ons

De Stichting GezondheidsCentra Maarssenbroek GCM staat garant voor kwalitatieve eerstelijnsgezondheidszorg in Maarssenbroek. U staat als cliënt centraal in onze dienstverlening.

cover gcm
GCM biedt eerstelijnszorg onder één dak: GCM Huisartsen, GCM Fysiotherapie, GCM Apotheek Boomstede en GCM Verloskunde. Ons team staat iedere dag voor u klaar.

GCM loopt vooraan in zorg en in e-zorg. Bij GCM vindt u complete geïntegreerde multidisciplinaire zorgprogramma’s voor Diabetes, Longziekten, Hart- en vaatziekten, Ouderenzorg, Stoppen met roken en Leefstijl en voeding.

 

Daarnaast onderscheidt GCM zich met online-zorgdiensten ter ondersteuning van en verbetering van uw zorg. Zo is het mogelijk om via Mijn GCM:

  • Rechtstreeks een afspraak te maken in de agenda van uw huisarts
  • Rechtstreeks uw herhaal medicatie bestellen (24 uur per dag)
  • Uw medisch dossier en laboratorium-uitslagen raadplegen.
  • Een e-consult aanvragen

GCM-GeaccrediteerdGeaccrediteerde en gecertificeerde zorg
Alle GCM zorgdisciplines zijn geaccrediteerd of gecertificeerd en voldoen aan de daarbij gestelde kwaliteitseisen.

Privacy
GCM vindt het belangrijk om uw persoonsgegevens met alle zorgvuldigheid en vertrouwelijkheid te behandelen. Lees onze GCM Privacy Statement (pdf). Binnen onze organisatie wordt het privacy statement bewaakt door de Functionaris Gegevensbescherming (FG). Voor vragen of klachten kunt u de FG mailen via avg@gcmbroek.nl.

Twee locaties
Alle diensten worden aangeboden in GCM Gezondheidscentrum locatie Boomstede en/of Spechtenkamp. Omdat alle zorgverleners werkzaam zijn onder één dak, zijn de lijnen kort en is het gemakkelijk om met elkaar te overleggen. Inverband met nieuwbouw is de locatie Boomstede is tijdelijk gevestigd op de Planetenbaan 100.

Samenwerkende zorgaanbieders
Om ons aanbod compleet te maken werkt GCM voor overige eerstelijnszorgdiensten samen met andere zorgaanbieders, zoals: logopedie, podotherapie, diëtiek, maatschappelijk werk, zwangerschapsbegeleiding, consultatiebureau en tandzorg. Daarnaast is er een polikliniek dermatologie.

Klik om het GCM Jaarverslag te lezen

Contact
Heeft u vragen of wilt u informatie opvragen over onze zorg en stichting? Onze directie is gevestigd in Locatie Boomstede. Wij zijn telefonisch bereikbaar op telefoonnummer
(0346) 21 90 10. U kunt ook een e-mail sturen naar: info@gcmbroek.nl

Jannine Timmerman

Jannine Timmerman

Directeur