Vertegenwoordiging cliënten Maarssenbroek

Cliëntenraad

Wilt u actief mee helpen de zorg in Maarssenbroek en ons gezondheidscentrum te verbeteren? Denk mee en help ons om de beste zorg te blijven leveren, voor jong en oud. 

Hoe u kunt helpen?

Actief helpen de zorg te verbeteren kan op verschillende manieren. Maar hoe plezierig is het om de zorg binnen uw eigen gezondheidscentrum mee te helpen verbeteren? Bijvoorbeeld door onze cliëntenraad te informeren of in de cliëntenraad mee te denken.

Wat doet de cliëntenraad?

GCM heeft een zeer actieve cliëntenraad, die regelmatig bij elkaar komt. De raad adviseert de directie over zaken die voor patiënten van essentieel belang zijn. Of het nu gaat over het gebouw, de bejegening of de kwaliteit van de zorg, de cliëntenraad adviseert hierover. Ze komt regelmatig bijeen en bezoekt ook landelijke bijeenkomsten met het doel meer kennis op te doen over medezeggenschap in de zorg.

Doet u mee?

Heeft u vragen of suggesties, of zin om actief mee te denken in de cliëntenraad. Dan bent u van harte welkom.

Contact

Heeft u een vraag voor de cliëntenraad of bent u geïnteresseerd lid te worden? Stuur dan een e-mail naar: cliëntenraad@gcmbroek.nl.

GCM_Logo_WIT_250x100

De Stichting GezondheidsCentra Maarssenbroek GCM staat garant voor kwalitatieve eerstelijnsgezondheidszorg in Maarssenbroek. GCM biedt eerstelijnszorg onder één dak: GCM Huisartsen, GCM Fysiotherapie, Apotheek Boomstede en GCM Verloskunde

Locaties

GCM Boomstede
Boomstede 204
3608 AK Maarssen


GCM Spechtenkamp

Spechtenkamp 233 A
3607 KN Maarssen