Echobureau Maarssen

Nieuw bij GCM is het GCM Echobureau Maarssen, gevestigd in het GCM Gezondheidscentrum Spechtenkamp. U kunt hier dichtbij en gratis parkeren. Ook in het GCM Gezondheidscentrum Boomstede wordt echografie gebruikt voor diagnostiek door onze fysiotherapeut en huisarts.

Laat dicht bij huis een professionele echo maken en deskundig beoordelen!

Wij beschikken over moderne apparatuur en specialistische kennis ten behoeve van diverse soorten echo-diagnostiek. Maar ook voor een 4D-3D pretecho of geslachtsecho tijdens zwangerschap bent u van harte welkom in het Echobureau Maarssen.

Pretecho’s vanaf € 35,-

Afspraak maken?

Voor het maken van een echo is altijd een afspraak nodig. Maak hieronder een keuze uit het soort echo dat u wilt laten uitvoeren en maak direct een afspraak bij de betreffende zorgverlener.


GCM Echobureau Maarssen-Verloskunde

4D-3D pretecho’s en echo-diagnostiek bij zwangerschap

Als ervaren verloskundigen van GCM zijn we er speciaal voor iedereen die zwanger is of zwanger wil worden. Ook voor een 4D-3D pretecho en geslachtsecho kun je bij ons terecht. Leuk en spannend. We gebruiken de apparatuur natuurlijk ook voor de reguliere echo-diagnostiek tijdens je zwangerschap.

» Meer informatie over 4D-3D pretecho’s en echo-diagnostiek bij zwangerschap

GCM Echobureau Maarssen-echo-diagnostiek-fysiotherapie-maarssen-gcm

Echo-diagnostiek bij klachten in combinatie met fysiotherapie

Echo diagnose en behandeling bij fysiotherapie Maarssen helpt bij gewrichtsklachten (zoals een frozen shoulder) en bij rug- en bekkenklachten de klacht beter in kaart te brengen. Ook het gericht trainen van spieren kan beter worden aangeleerd. Bespreek het eens met uw fysiotherapeut.

» Meer informatie over echo-diagnostiek bij fysiotherapie

GCM Echobureau Maarssen-Echodiagnostiek-huisartsen

Echo-diagnostiek door een gespecialiseerde huisarts

Steeds vaker wordt echo-diagnostiek toegepast binnen de huisartsenzorg. Onze speciaal hiervoor opgeleide huisartsen doen alle echo-onderzoeken binnen GCM. U krijgt direct de uitslag van het onderzoek. Groot voordeel is dat u de kosten voor het echo-onderzoek niet hoeft te betalen uit uw eigen risico.

» Meer informatie over echo-diagnostiek door de huisarts

GCM Echobureau Maarssen

Het GCM Echobureau Maarssen is gevestigd op de eerste etage van het GCM Gezondheidscentrum Spechtenkamp. Er is een lift aanwezig. U kunt bij het centrum dichtbij en gratis parkeren.


Grotere kaart weergeven

Gezondheidcentrum Spechtenkamp
Spechtenkamp 233a
3607 KN Maarssen
Tel. (0346) 56 00 63

Op officiële feestdagen is het GCM Gezondheidscentrum gesloten