Zorgprogramma’s

GCM loopt vooraan in zorg. Daarom vindt u bij GCM complete geïntegreerde multidisciplinaire zorg. Samen met zorgverzekeraars en zorgspecialisten binnen GCM en daarbuiten bieden wij steeds meer individuele zorgprogramma’s aan.

Daarnaast onderscheidt GCM zich met online-zorgdiensten (Mijn GCM) ter ondersteuning van en verbetering van uw zorg. Voor patiënten met een chronische ziekte biedt Mijn GCM een speciaal medisch dossier waarin u uw waarden (bijv. bloeddruk) kunt inzien en ook zelf waarden kunt invullen.


_MER9777

Diabetes

Op beide locaties van ons gezondheidcentrum wordt het zogenaamde diabetesspreekuur gehouden waarin belangrijke zaken rond de diabetes met u worden doorgenomen en instellingswaarden worden gemeten.

» Meer informatie over diabetes

Longfunctie

Longziekten

Speciaal voor mensen met een (mogelijke) longziekte (Astma/COPD), organiseren wij in beide GCM Gezondheidscentra regelmatig een longfunctie-spreekuur. Dit spreekuur wordt verzorgd door een speciaal hiervoor opgeleide centrumassistente.

» Meer informatie over longziekten

rookstop

Stoppen met roken

Wij helpen u naar een rookvrije toekomst. Er zijn veel goede redenen om te stoppen met roken. Schrijf u in voor ons speciale zorgprogramma ‘Stoppen met roken’. Wij geven u de ondersteuning die nodig is om echt van het roken af te komen.

» Meer informatie over stoppen met roken

tensiemeter

Hart en vaatziekten

In het spreekuur voor hart- en bloedvaten (CVR= cardiovasculair risico) wordt aandacht besteed aan de risicofactoren die de kans op het ontwikkelen van hart- en vaatziekten verhogen, zoals roken, overgewicht, hoge bloeddruk, hoog cholesterol, te weinig bewegen etc.

» Meer informatie over hart- en vaatziekten

Leefstijladvies-fysio

Gecombineerde Leefstijl interventie (GLI)

Wilt u gezonder leven? Heeft u overgewicht? Dan kunnen we bij GCM met de Gecombineerde Leefstijl interventie ‘de BeweegKuur’ misschien iets voor u betekenen. Met verschillende professionals kijken we samen naar uw leefstijl, beweging en voeding. Sinds 1 januari 2019 wordt deze aanpak voor u mogelijk vergoed vanuit de basisverzekering.*

» Meer informatie over Gecombineerde Leefstijl interventie ‘de BeweegKuur’

Ouderenproject kopie

Ouderenzorg

Binnen GCM bestaat een ouderenproject. Doel van het project is om de ouderen binnen de praktijk extra aandacht te bieden, zodat zij op een veilige manier zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen.

» Meer informatie over ouderenzorg