Leefstijl en voeding

Leefstijladvies het recept voor een gezond lijf!

Waarom de LeefstijlKuur?

Voor de meeste mensen blijkt het moeilijk om de leefstijl blijvend te veranderen. Daarom willen wij u hierbij ondersteuning aanbieden. Hiervoor kunt u een afspraak maken met de leefstijladviseurs van GCM fysiotherapie.

Het leefstijladvies is bedoeld voor mensen die hun leefstijl willen aanpassen en daarmee hun gezondheid willen  verbeteren. Uit onderzoek blijkt dat o.a. leefstijlaspecten als voeding, beweging en roken hier een belangrijke rol in spelen. Door een goede aanpak van deze risicofactoren kunt u de kans op verschillende ziektebeelden verminderen of positief beïnvloeden. Denkt u hier bijvoorbeeld aan hart en/of vaatziekte of diabetes.

Een leefstijladviseur informeert, adviseert en begeleidt u omtrent uw leefstijl. Samen stelt u een plan op en worden doelen geformuleerd om tot het gewenste resultaat te komen.
De leefstijladviseur zal een denkbeeldige stok achter de deur zijn om de door u gestelde doelen te behalen. Beweging en voeding spelen daarin een belangrijke rol.

Met verschillende testen wordt uw fitheid in kaart gebracht, zodat het startpunt duidelijk is.
U kunt ook bij ons terecht met vragen over beweging. Bijvoorbeeld welk aanbod er bij u in de wijk is, hoe u moet beginnen of wat het meest effectief is voor u.

De leefstijlkuur is onderdeel van een multidisciplinair zorgprogramma Leefstijl en Voeding.
Hiervoor wordt door de leefstijladviseurs van ons centrum nauw samengewerkt met GCM Fysiotherapie, de diëtist en uw eigen huisarts en/of praktijkassistent.

Dit is een unieke kans om uw leefstijl blijvend te gaan veranderen!

_ERS6446

Aanmelden

Aanmelden bij GCM Fysiotherapie
Telefoon: 0346-219060
E-mail: fysiotherapie@gcmbroek.nl.