Vacature Hoofd Financiën/ Controller GCM Maarssen (24 uur per week)

De organisatie GCM GezondheidsCentra

Stichting GezondheidsCentra Maarssenbroek (GCM) bestaat uit 2 locaties: Boomstede en Spechtenkamp. Met circa 65 professionals wordt zorg geboden aan de inwoners van Maarssenbroek. Bij GCM hebben huisartsen, verloskundigen, fysiotherapeuten en apotheker(s) een dienstverband. Hiernaast biedt GCM huisvesting aan tal van andere zorgdisciplines, zoals maatschappelijk werk, wijkverpleging, consultatiebureau artsen e.a. Kenmerkend voor de mensen die in de beide gezondheidscentra werken is de passie voor het vak, het willen leveren van excellente zorg en vooral wordt ook de meerwaarde gezien van het samenwerken met elkaar, wat de kwaliteit en continuïteit van zorg bevorderd. De organisatie bevindt zich in een dynamische fase o.a. door wijzigingen in de financiering van de gezondheidscentra.

Wij zijn op zoek naar een:

Hoofd Financiën/ Controller (24 uur per week)

die met zijn of haar kennis en ervaring op actieve wijze wil bijdragen aan onze bedrijfsvoering.

Functie informatie vacature Hoofd Financiën/ Controller

In deze functie geef je leiding aan de 3 medewerkers op de administratie en werk je voor een deel samen. Verder maak je deel uit van het managementteam en werk je nauw samen met de bestuurder. Je bent verantwoordelijk voor de behandeling van alle financiële vraagstukken, fungeert als sparringpartner en klankbord voor de bestuurder, de coördinatoren van de disciplines en andere collega’s. Daarnaast ben je de businesscontroller die op basis van de cijfers ook kansen ziet om bedrijfsprocessen beter, efficiënter en/of winstgevender te maken.

Wij zoeken iemand die:

 • Minimaal hbo-plus werk- en denkniveau heeft.
 • Een relevante opleiding bedrijfseconomie of een aanverwant vakgebied heeft afgerond met relevante werkervaring en gedegen kennis van de huidige regelgeving.
 • Affiniteit heeft met de eerstelijns gezondheidszorg.
 • Een klankbord is voor de bestuurder op financieel gebied en die de bestuurder gevraagd en ongevraagd informeert en adviseert over financieel economische resultaten en risico’s.
 • Een deskundig en adequate gesprekspartner is voor Raad van Toezicht (Audit Commissie), accountant en andere externe stakeholders.
 • In staat is om helder te communiceren, tijdig af te stemmen en verwachtingen te managen.
 • Zorgdraagt en verantwoordelijk is voor de begrotingscyclus, (meerjaren)begroting en jaarrekening.
 • Uitvoering geeft aan de Planning & Control-cyclus (incl. het opstellen van de financiële managementinformatie) en zorgt voor een juiste financiële verslaglegging en rapportage.
 • Affiniteit heeft met of kennis heeft van zorg registratie- en automatiseringssystemen (zoals Accountview).

Wij bieden Hoofd Financiën/ Controller

 • Een uitdagende en bijzondere werkplek, waarbij je volop mogelijkheden hebt om jezelf en de afdeling verder te ontwikkelen.
 • In eerste instantie een jaarcontract.
 • Een marktconform salaris. Het salaris is afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring.
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: pensioen bij pensioenfonds Zorg en Welzijn, diverse mogelijkheden tot scholingen en een eindejaarsuitkering.

Informatie en sollicitatie vacature Hoofd Financiën/ Controller

Wil je meer informatie over de functie of onze organisatie? Neem dan contact op met Jannine Timmerman (bestuurder) tel. 0346-219010 of stuur een email.
Je sollicitatiebrief met Curriculum Vitae kun je tot 22 maart 2019 richten aan info@gcmbroek.nl t.n.v. Jannine Timmerman.

#vacature #gezondheidszorg #controller #financiën #bedrijfsvoering #maarssen #baan