4D – 3D pretecho of geslachtsecho

4D-3D pretecho-geslachtsecho-maarssenAls je zwanger bent, wil je natuurlijk graag zo snel mogelijk meer weten over je kindje. Met tien en twintig weken krijg je een diagnostische (medische) echo. Deze zijn vooral bedoeld om te kijken of je baby goed groeit en geen zichtbare afwijkingen heeft.

Wil je tijdens je zwangerschap meer zien van je kindje?

Dan kun je altijd meerdere echo’s laten maken, een zogenaamde 4D-3D pretecho of geslachtsecho. Dat is leuk, spannend en bijzonder. Je kunt een pretecho laten maken om het geslacht te ontdekken. Maar je kunt ook een 3D of 4D foto/video door ons laten maken. Hierop kun je het gezichtje en bewegingen van je kindje zien.

Een pretecho laten maken is super leuk en een uniek aandenken.

Bij ons altijd gratis een foto en/of video mee

Omdat we weten hoe uniek het is om je kindje al te zien voor het is geboren, ontvang je bij alle echo’s die we maken (diagnostische echo’s en pretecho’s) altijd een foto en/of video (op usb-stick) van ons. Als blijvend aandenken aan deze bijzonder periode. En om dit te kunnen delen met je familie en vrienden.

Overzicht pretecho’s vanaf € 25,-

Afspraak maken voor 4D – 3D pretecho of geslachtsecho

Op ons echobureau in Maarssen beschikken we over moderne apparatuur en specialistische verloskundige kennis voor echografie en echo-diagnostiek. Jij en je kindje zijn bij ons in vertrouwde handen. Bel ons voor een afspraak voor 4D – 3D pretecho of geslachtsecho in Maarssen op werkdagen tussen 10.00 en 11.00 uur, tel. (0346) 599590 of e-mail ons. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak die je past.

4D pretecho

Een 4D pretecho bestaat uit bewegende 3D beelden. De vierde dimensie is die van tijd. Je ziet je baby dus ‘realtime’ in de buik. Deze beelden worden rechtstreeks weergegeven op het scherm en soms kun je de baby zien bewegen, ademen of zelfs gapen. Het is een geweldige ervaring. De kwaliteit van de video afhankelijk van de hoeveelheid vruchtwater. De beste periode voor het maken van een 4D echo is dan ook tussen 24 en 30 weken van je zwangerschap.

3D pretecho

Een 3D echo is een statisch beeld met diepte. De kwaliteit is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de ligging en bewegelijkheid van je kindje. Net als bij een 4D echo is ook de hoeveelheid vruchtwater van invloed op het beeld. We adviseren een 3D echo te laten doen tussen 24 en 30 weken van je zwangerschap. Op dat moment ligt je baby in voldoende vruchtwater en heeft het al wat onderhuids vetweefsel. Dit zorgt voor de mooiste beelden.

2D pretecho

Een 2D echo is een zwart-wit foto waarop je vaak goed de contouren van je kindje ziet. De beste periode voor een 2D echo is tussen 15 en 24 weken zwangerschap, omdat dan je baby dan volledig in het beeld past en ook al in een ver stadium is ontwikkeld. In een later stadium kun je op 2D echo’s details van je baby zien, zoals het hoofdje.

Geslachtsecho

Niet alle ouders wil weten of hun kindje een jongetje of meisje is. Wil je het wel graag weten, dan kun je een geslachtsecho laten maken. Vanaf ongeveer 15 weken kan het geslacht duidelijk worden gezien. Als het dan nog niet duidelijk te zien is kun je altijd later nog terugkomen voor een definitieve geslachtsbepaling. Ook tijdens de 20 weken echo (screeningsecho) wordt een geslachtsbepaling gedaan. Wil je liever niet weten of je een jongen of meisje krijgt, maar wel een mooie pretecho laten maken? Geef dat dan gewoon aan.

Diagnostische echo’s

Meer informatie over diagnostische echo’s bij tien en twintig weken lees je bij: reguliere echo-diagnostiek.

Overzicht pretecho’s vanaf € 25,-